ОСТАННІ НОВИНИ

На Пустомитівщині виявили два стихійних сміттєзвалища

Вероніка Рой

|

На території Солонківської ОТГ та Сокільнисьцої ОТГ Пустомитівського району працівники екоінспекції виявили два несанкціоновані сміттєзвалища. Про це інформує Держекоінспекція у Львівській області.

Як повідомляється, працівники інспекції разом із інспектором з охорони довкілля та дільничим інспектором Солонківської ОТГ проводили перевірку після звернення одного з мешканців.

 

Під час перевірки було зафіксовано хаотично розміщене несанкціоноване сміттєзвалище загальною орієнтовною площею 5000 кв.м на території Сокільницької ОТГ. Також стихійне сміттєзвалище виявили на 120 кв.м на території Солонківської ОТГ.

 

В екоінспекції зазначають, що ними вживаються заходи для ліквідації несанкціоновано розміщених сміттєзвалищ.

Нагадаємо, станом на середину вересня 2020 року на території Львівської області нарахували майже 400 стихійних сміттєзвалищ. У Держеконіспекції переконані, що причиною цьому є неефективна робота місцевої влади.

Одні з останніх незаконних звалищ сміття виявили у Жовківському, Яворівському і Пустомитівському районах, а також у Львові.

Як повідомляв Львівський портал, у 2020 році на Львівщині виявили 140 несанкціонованих сміттєзвалищ. З них протягом року було ліквідовано 78.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: екоінпекція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *