На Львівщині виявили ще п'ять стихійних сміттєзвалищ

Соломія Головіна

|

На Львівщині виявили п’ять несанкціонованих сміттєзвалищ. Працівники екоінспекції спільно із активістами виявили їх у Львові та Пустомиітвському районі. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі обласної Держекоінспекції.

 

Так, незаконне розміщення відходів було виявлено на вулиці Трускавецькій у місті Львові, на території сіл Холодновідка та Сороки-Львівські. Зокрема, на території Сокільницької сільської ради виявлено медичні відходи, Лисиницької сільської ради – тваринні рештки.

Спеціалістами відділу інструментально-лабораторного контролю інспекції відібрано проби ґрунтів для проведення лабораторних досліджень.

невиконання законних розпоряджень Інспекції посадову особу Сокільницької сільської ради притягнуто до адміністративної відповідальності за статтею 188-5 Кодексу України про адміністративні правопорушення із накладенням штрафу. Крім цього, складено ще один протокол за статтею 82 Кодексу України про адміністративні правопорушення за захоронення сміття у селі Лисиничі Пустомитівського району.

Також зазначається, що посадовця Сокільницької сільської ради притягнули до адмінвідповідальності за невиконання законних розпоряджень інспекції. Ще один протокол складено за захоронення сміття у селі Лисиничі Пустомитівського району.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Держекоінспекція

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *