ОСТАННІ НОВИНИ

Винниківському госпіталю передали ще 6 кисневих концентраторів

Ольга Денисяка

|

Для Винниківського госпіталю передали шість 10-літрових кисневих концентраторів. Кожен з них може одночасно забезпечувати киснем двох пацієнтів. Про це на сторінці у Facebook повідомив голова Львівської ОДА Максим Козицький, передає Львівський портал.

 

«Шість 10-літрових кисневих концентраторів Винниківському госпіталю передали сьогодні представники ПУМБу та Фонду Ріната Ахметова. Кожен з них може одночасно забезпечувати киснем двох пацієнтів», – написав Козицький.

Наразі 70% ліжок у стаціонарах Львівської області мають доступ до кисневих точок, які використовують при лікуванні хворих на коронавірус. У МОЗ визначили, що цей показник на Львівщині має становити щонайменше 80%.

Нагадаємо, на початку листопада на Львівщині суттєво зросла госпіталізація хворих на коронавірус. Тоді завантаженість стаціонарів сягла 67%, згодом цей показник впав майже до 60%, а станом на початок грудня він становить 46%.

Зважаючи на ситуацію, на Львівщині готуються розгортати мобільні COVID-госпіталі. Їх збираються облаштовувати на території спорткомплексів. Наразі йдеться про «Арену Львів» та спорткомплекс ЛНУ ім. Івана Франка на вул. Черемшини.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *