ОСТАННІ НОВИНИ

Львівський перинатальний центр протягом двох тижнів не прийматиме вагітних та породіль

Соломія Головіна

|

Львівський обласний клінічний перинатальний центр, який розташовується на вулиці Джорджа Вашингтона, не прийматиме вагітних та породіль з 11 до 25 січня. Про це повідомили на Facebook-сторінці медзакладу.

 

Зазначається, що згідно наказу департаменту охорони здоров’я ЛОДА № 917 від 10.12.20 «Про зміну порядку госпіталізації вагітних і роділь» Львівський перинатальний центр не буде приймати вагітних та породіль з 9:00 год. 11 січня по 9:00 год. 25 січня.

«Вагітних та роділь Львова, а також вагітних та роділь з загрозою передчасних пологів та передчасними пологами м. Львова та області прийматиме 3-я міська клінічна лікарня м. Львова. Вагітним та роділлям м. Львова та області з екстрагенітальною патологією та імуноконфліктною вагітністю допомога надаватиметься Пологовим клінічним будинком №1 м. Львова», – зазначають у медзакладі.

У перинатальному центрі пояснюють, що закриття пов’язане з проведенням планових робіт системи електропостачання.

Нагадаємо, перинатальний закрили на реконструкцію ще у 2013 році. Першу чергу медзакладу відкрили у квітні 2018 року, втім повноцінно вона запрацювала лише влітку.

У Львівській облраді анонсували повне відкриття перинатального центру навесні 2019 року, однак цього досі не сталось.

Як відомо, до обласного перинатального центру приєднали ще й Центр репродуктивного здоров’я. У лютому цього року медзаклад очолила Марія Малачинська.

Станом на початок грудня у Львівській ОДА заявили, що  завершують реконструкцію другої черги обласного перинатального центру – гінекологічного корпусу: запрацювати він має у січні-лютому наступного року.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *