ОСТАННІ НОВИНИ

Голова Львівської облради захворів на коронавірус

Ольга Денисяка

|

Голова Львівської облради Олександр Ганущин захворів на коронавірус. Про це зранку 31 серпня він повідомив на власній сторінці у Facebook, передає Львівський портал.

 

Олександр Ганущин заявив, що отримав позитивний результат ПЛР-тесту на коронавірус.

«В п’ятницю по обіді різко погіршилось самопочуття. Вирішив перестрахуватись і здав ПЛР тест. Результат розвіяв мої надії – «РНК вірусу SARS-CoV2 виявлено». Далі діяв по протоколу – сімейний лікар, антибіотики і самоізоляція», – повідомив  Ганущин.

Також він додав, що попередив про свій діагноз усіх, з ким контактував упродовж останніх кількох днів.

Як повідомляв Львівський портал, коронавірус лабораторно підтвердили у 14 510 мешканців Львівщини. За останню добу виявили 154 нових хворих.

Нагадаємо, Львівщина вже більше двох місяців є лідером в Україні за кількістю хворих на коронавірус. Також в області перевищений середній показник летальності від COVID-19.

Через високий рівень захворюваності у лікарнях по області є висока завантаженість ліжкомісць 53%. Із таким показником Львівщина також є першою в Україні. Через таку заповненість нещодавно розгорнули лікарні «другої хвилі». Завдяки цьому додатково з’явиться майже 3500 ліжкомісць.

Також львівські медики почали фіксувати випадки безсимптомного перебігу двобічної пневмонії, викликаної COVID-19.

Додамо, що у Львові діє безкоштовна гаряча лінія «Стоп-коронавірус». Аби отримати безоплатну фахову консультацію медиків, потрібно зателефонувати за номером: 0 800 208 868. Гарячу лінію створили з ініціативи львів’янина Ігоря Васюника.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *