ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині – ще одна смерть від коронавірусу

Ольга Денисяка

|

У середу, 17 червня, у Стрийській центральній районній лікарні від ускладнень COVID-19 померла 77-річна жінка. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської ОДА.

 

Пацієнтка Стрийської центральної районної лікарні перебувала у відділенні реанімації. Позитивний ПЛР-тест, що підтвердив у неї коронавірусну інфекцію, отримали п’ять днів тому – 12 червня. Сьогодні, 17 червня, 77-річна жінка померла.

Зазначимо, що це вже 107 смерть від ускладнень коронавірусної інфекції в області.

Нагадаємо, Львівщина знову побила коронавірусний антирекорд. За минулу добу виявили 155 нових хворих на COVID-19. Загалом в області 3227 випадків інфікування коронавірусом. Також в області від ускладнень інфекції померло 106 людей.

Загалом Львівщина останні декілька днів б’є рекорди за кількістю хворих на COVID-19. Незважаючи на такі невтішні дані, у Львівській ОДА запевняють, що медзаклади заповнені лише на 30% і проблем з госпіталізацією пацієнтів немає.

Львівський портал повідомляв, що на Львівщині перевищений середній показник летальності від COVID-19.

Додамо, що у Львові діє безкоштовна гаряча лінія «Стоп-коронавірус». Аби отримати безоплатну фахову консультацію медиків, потрібно зателефонувати за номером: 0 800 208 868. Гарячу лінію створили з ініціативи львів’янина Ігоря Васюника.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *