ОСТАННІ НОВИНИ

155 хворих за добу. На Львівщині новий коронавірусний антирекорд

Вероніка Рой

|

Станом на ранок 17 червня у Львівській області підтверджено 3227 випадків інфікування коронавірусом. За добу діагноз «коронавірус» підтвердили у ще 155 людей. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

 

Станом на 08.00 год. на Львівщині підтверджено 3227 випадків інфікування коронавірусом. Вчора лабораторні центри зробили 558 ПЛР-досліджень, з яких 155 виявилися позитивні.

«Але серед цих тестів нових проб було 481, і з них 136 – позитивні. Серед них зі Львова позитивних – 65 осіб. Також вчора за день в роботу взяли 400 проб», – зазначила заступниця міського голови Львова та керівниця міського штабу з протидії коронавірусу Галина Слічна.

Крім цього за минулу добу від ускладнень коронавірусної інфекції померла жінка. Загалом в області від інфекції померло вже 106 людей. Натомість одужали 644 пацієнти.

Останні декілька днів Львівщина б’є рекорди за кількістю хворих на COVID-19. Незважаючи на такі невтішні дані, у Львівській ОДА запевняють, що медзаклади заповнені лише на 30% і проблем з госпіталізацією пацієнтів немає.

Львівський портал повідомляв, що на Львівщині перевищений середній показник летальності від COVID-19.

Нагадаємо, через збільшення кількості хворих на коронавірус на Львівщині досі не послабили карантин, обласна комісія ТЕБ і НС вкотре його продовжила, цього разу – включно до 19 червня.

Додамо, що у Львові діє безкоштовна гаряча лінія «Стоп-коронавірус». Аби отримати безоплатну фахову консультацію медиків, потрібно зателефонувати за номером: 0 800 208 868. Гарячу лінію створили з ініціативи львів’янина Ігоря Васюника.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *