ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині – ще одна смерть від ускладень коронавірусу

Вероніка Рой

|

У середу, 27 травня, у Львівській обласній інфекційній лікарні від ускладнень, викликаних коронавірусною інфекцією, померла 71-річна жінка. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської ОДА.

 

29 квітня позитивний результат ПЛР-тесту підтвердив у жінки коронавірус. Та наступного дня, 30 квітня, її перевели до Львівської обласної інфекційної клінічної лікарні. Проте 27 травня пацієнтка померла.

У жінки були супутні захворювання: ішемічна хвороба серця, гіпертонічна хвороба, атеросклероз, полікістоз нирок, хронічний пієлонефрит.

Як уточнили міськраді Львова, жінка –  зі Львова

Зазначимо, це вже 43 смерть від коронавірусної інфекції на Львівщині. Варто зауважити, що лише за 25 травня у Львівській області зафіксували три нові смерті від ускладнень COVID-19. Жертвами недуги стали 64-річна лікарка Львівської обласної клічної лікарні, 91-річна жінка та 63-річна мешканка Львівщини. Також вчора було посмертно підтверджено коронавірусну інфекцію у 93-річної жінки, яка померла ще 6 травня.

Станом на ранок середи, 27 травня, на Львівщині лабораторно підтверджено 1443 випадки коронавірусної інфекції, з яких 38 – за останню добу.

За прогнозами медиків, пік коронавірусу у Львівській області протримається до початку червня.

Нагадаємо, що у Львові діє безкоштовна гаряча лінія «Стоп-коронавірус». Аби отримати безоплатну фахову консультацію медиків, потрібно зателефонувати за номером: 0 800 208 868. Гарячу лінію створили з ініціативи львів’янина Ігоря Васюника.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *