ОСТАННІ НОВИНИ

Третя смерть за день: на Львівщині від ускладнень коронавірусу померла ще одна людина

Вероніка Рой

|

У понеділок, 25 травня, у Львівському обласному госпіталі ветеранів війн та репресованих імені Юрія Липи від ускладнень, викликаних коронавірусною інфекцією, померла 63-річна жінка. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської ОДА.

 

Жінка поступила у Львівський обласний госпіталь ветеранів війн та репресованих імені Юрія Липи 13 травня з підозрою COVID-19. Проте 19 травня через погіршення стану здоров’я пацієнтку перевели в реанімацію. 23 травня ПЛР-тести підтвердив у неї коронавірус. Сьогодні, 25 травня, жінка померла.

Пацієнтка мала супутні захворювання: серцево-легеневу недостатність, ішемічну хворобу серця,  кардіосклероз, жировий гепатоз печінки.

Зазначимо, це вже 39 смерть через коронавірусну інефкцію на Львівщині. Варто відмітити, що лише за 25 травня у Львівській області зафіксували три нові смерті від ускладнень COVID-19. Жертвами недуги стали 64-річна лікарка Львівської обласної клічної лікарні та 91-річна жінка.

Станом на ранок понеділка, 25 травня, на Львівщині лабораторно підтверджено 1360 випадки коронавірусної інфекції, з яких 27 – за останню добу.

Нагадаємо, що у Львові діє безкоштовна гаряча лінія «Стоп-коронавірус». Аби отримати безоплатну фахову консультацію медиків, потрібно зателефонувати за номером: 0 800 208 868. Гарячу лінію створили з ініціативи львів’янина Ігоря Васюника.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *