ОСТАННІ НОВИНИ

Ще дві смерті. На Львівщині коронавірус забрав життя вже 42 людей

Соломія Головіна

|

На Львівщині від коронавірусу померло ще двоє людей: 53-річна жінка та 62-річний чоловік. Загалом у області COVID-19 забрав життя вже 42 осіб. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської ОДА.

 

53-річна жінка померла учора, 25 травня. Пацієнтка перебувала у відділенні реанімації у Центрі легеневого здоров’я. Позитивний результат тесту, який підтвердив у неї коронавірус отримали, 19 травня.

У жінки були супутні захворювання – хронічний гепатит В і С, цироз, хронічне обструктивне захворювання легень, ішемічна хвороба серця.

Що стосується 62-річного чоловіка, то він помер також учора, 25 травня. Перебував на лікуванні у Центрі легеневого здоров’я. Позитивний результат тесту, який підтвердив у нього коронавірусну інфекцію, отримали 25 травня. У чоловіка не було супутніх захворювань.

Як відомо, станом на ранок вівторка, 26 травня, на Львівщині лабораторно підтверджено 1405 випадків коронавірусної інфекції, з яких 45 – за останню добу. Лише за 25 травня у Львівській області зафіксували три нові смерті від ускладнень COVID-19. Жертвами недуги стали 64-річна лікарка Львівської обласної клічної лікарні, 91-річна жінка та 63-річна мешканка Львівщини. Також вчора було посмертно підтверджено коронавірусну інфекцію у 93-річної жінки, яка померла ще 6 травня.

За прогнозами медиків, пік коронавірусу у Львівській області протримається до початку червня.

Нагадаємо, що у Львові діє безкоштовна гаряча лінія «Стоп-коронавірус». Аби отримати безоплатну фахову консультацію медиків, потрібно зателефонувати за номером: 0 800 208 868. Гарячу лінію створили з ініціативи львів’янина Ігоря Васюника.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *