ОСТАННІ НОВИНИ

Коронавірус виявили у 358 мешканців Львівщини

Наталя Дуляба

|

Станом на ранок понеділка, 27 квітня, у Львові та області зафіксували 358 хворих на коронавірусну інфекцію. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міськради.

 

За даними начальниці міського штабу боротьби з коронавірусом Галини Слічної, станом на 08:00 год. 27 квітня на Львівщині підтвердили вже 358 випадків коронавірусу. За останню добу виявили 10 нових хворих на COVID-19.

У лікарні перебувають 97 осіб, 5 із них – у реанімації, до апаратів штучної вентиляції легень ніхто не під’єднаний.

Загалом на весь час карантину за допомогою до медиків звернулися 1565 пацієнтів із підозрою на коронавірусну інфекцію. 334 осіб госпіталізували, 237-ох – виписали, ще 1231 людина перебувала на амбулаторному лікуванні.

Коронавірус забрав життя 12 мешканців Львівщини. Побороти недугу вдалося 57 хворим.

Нагадаємо, епіцентром захворюваності на коронавірус залишається Львів. На другому місці – Пустомитівський район, на третьому – Жовківський.

Через поширення коронавірусу в Україні ще з 12 березня запровадили карантин. Спочатку він мав завершитись 3 квітня, однак уряд продовжив термін ще на три тижні – до 24 квітня. Нещодавно Кабмін знову продовжив карантин до 11 травня.

Додамо, у Львові діє безкоштовна гаряча лінія «Стоп-коронавірус». Аби отримати безоплатну фахову консультацію медиків, потрібно зателефонувати за номером: 0 800 208 868. Гарячу лінію створили з ініціативи львів’янина Ігоря Васюника.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *