ОСТАННІ НОВИНИ

Гарнізонний храм передав апарат штучного дихання інфекційній лікарні у Львові

Соломія Головіна

|

Гарнізонний храм Свв. Апп. Петра і Павла у Львові передали у Львівську обласну інфекційну клінічну лікарню, куди госпіталізовують хворих на коронавірус, апарату штучної вентиляції легень. Про це повідомляє Капеланство.info.

 

Як відомо, 20 березня храм спільно із меценатами оголосили про початок збору коштів для закупівлі апарату ШВЛ. Обладнання вдалося закупити завдяки добровільним пожертвам прихожан та усіх небайдужих.

Відтак вже 13 квітня апарат високоточної кисневої терапії із функцією штучної вентиляції легень передали у Львівську обласну інфекційну клінічну лікарню.

«Особливу подяку у реалізації цього проекту висловлюємо ТзОВ Фірма «Техніка монтажу» в особі пані Віри Беньо, завдяки старанням якої стало можливим замовлення та доставка цієї медичної апаратури з Китаю», – зазначається у інформації.

Гарнізонний храм продовжуватиме збір коштів для закупівлі необхідного медичного обладнання та предметів індивідуального захисту для медиків Львова.

Раніше Львівський портал повідомляв, що відомі львів’яни та підприємці об’єдналися для закупівлі обладнання для лікарень. З ініціативи громадсько-політичного діяча Ігоря Васюника у Львові запустили безкоштовну гарячу лінію «Стоп-коронавірус», де львів’яни можуть отримати кваліфіковану медичну консультацію від медиків.

Нагадаємо також, що у Центрі соціальних служб соціального обслуговування, що на вул. Театральна, 10 працює пункт збору для допомоги одиноким потребуючим людям під час карантину. Там приймають продукти харчування та засоби особистої гігієни.

Як повідомляв Львівський портал, з початку карантину загальна сума благодійної допомоги підприємців становить понад 30 млн грн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *