ОСТАННІ НОВИНИ

Від сьогодні у Львові тестуватимуть на коронавірус медиків, водіїв та соцпрацівників

Андрій Котенський

|

Від сьогодні у Львові експрес-тестами будуть тестувати на коронавірус водіїв громадського транспорту, медиків, а також соціальних працівників. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міськради.

 

За даними відомства, від сьогодні у Львові починаємо тими експрес-тестами тестувати наших водіїв автобусів, тролейбусів та трамваїв, тих, хто працює у Нічліжці, соціальних працівників, які ходять до людей, котрі вдома.

Тестування будуть проводити з допомогою експрес-тестів, які місто закупило за кошти благодійників. Сьогодні будуть тестувати водіїв трамваїв та тролейбусів, від завтра – ще водіїв АТП-1. Також від сьогодні тестуватимуть працівників соціальних служб та медиків.

Зазначимо, на час карантину у Львові ввели обмеження на перевезення у громадському транспорті. У маршрутках, трамваях і тролейбусах одночасно можуть їхати не більше 10 пасажирів.

За тим, чи дотримуються перевізники такої норми, стежать правоохоронці. У четвер, 19 березня, у Львові оштрафували перших п’ятьох перевізників-порушників.

Із 23 березня у всьому громадському транспорті Львова скасовують пільговий проїзд. Відтак пенсіонери не зможуть безкоштовно їздити у міських маршутках.

Нагадаємо, на території Львівщини пасажирські перевезення у приміському, міжміському внутрішньообласному і міжобласному сполученнях заборонили з 18 березня. Втім для медиків, рятувальників, поліцейських та працівників інших спецслужб організували окремий доїзд на роботу. Із детальним графіком руху спецрейсів можна ознайомитися за цим посиланням.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *