ОСТАННІ НОВИНИ

Сьогодні суд розглядатиме позов САП щодо землі в Рясне-2 під індустріальний парк

Вероніка Рой

|

Сьогодні в приміщенні Господарського суду Львівської області відбудеться підготовче засідання суду за позовом заступника генпрокурора до ТзОВ «Сітіпарк Львів» та Львівської міськради. Про це повідомляє пресслужбі ЛМР з посиланням на мера Львова Андрія Садового.

 

У мерії зазначають, що йдеться про визнання недійсним договору купівлі-продажу земельної ділянки в Рясне-2, затвердженого ухвалою ЛМР від 17.12. 2015 р № 24.

Також повідомляється, що о 11:30 Господарський суд почне розгляд звернення Спеціалізованої антикорупційної прокуратури  про позбавлення європейського інвестора компанії CTP права власності.

Нагадаємо, 21 листопада Спеціоналізована антикорупційна прокуратура вручила підозру міському голові Львова Садовому у зловживанні владою у справі індустріального парку в Рясному. Мова йде про незаконний продаж земельної ділянки під будівництво індустріального парку в Рясному.

Раніше Спеціалізована антикорупційна прокуратура просила суд обрати для Андрія Садового запобіжний захід у вигляді застави в розмірі 50 млн грн. Суд  обрав запобіжний захід Андрію Садовому у вигляді понад 1 мільйона застави в справі індустріального парку в Рясне-Руському. На що Садовий заявив,що подаватиме на апеляцію та добиватиметься повної відмови прокуратурі та цілковитого звільнення від застави.

Також підозру прокурори вручили й в.о. директора департаменту містобудування Львівської міськради Сергію Коровайнику. Суд призначив йому заставу у розмірі 153 680 грн. Однак Апеляційна палата Вищого Антикорупційного суду скасувала цю заставу.

Зауважимо, що скандал із земельною аферою посадовців Львівської міськради розгорівся після розслідування журналістів Львівського порталу. Яким чином мерія змогла продати ділянку, яка їй не належить, дізнатись про всі деталі цієї справи та переглянути ексклюзивні документи можна за цим посиланням.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *