ОСТАННІ НОВИНИ

Перший сніг у Львові: міськрада обіцяє впоратись із посипанням доріг

Наталя Дуляба

|

Сьогодні, 2 грудня, у Львові випав перший сніг. Незважаючи на те, що сніговий покрив є незначним, у кожному районі вже виїхали по 5-6 піскорозкидувачів. А вночі до роботи залучать 64 одиниці важкої техніки. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

 

«Маємо погіршення погодних умов, тому вже зараз на вулицях міста працює снігоприбиральна техніка. За інформацією керівників районів, у кожному з них працює 5-6 піскорозкидувачів, а також сформовано перелік техніки, яка чергуватиме вночі. Відповідно, за потреби до прибирання в нічний період будуть задіяні піскорозкидувачі, підмітальні тракторці, навантажувачі та звичайні трактори… Завтра зранку буду особисто перевіряти стан на вулицях міста», – розповіла заступниця міського голови з питань ЖКГ Ірина Маруняк.

За даними департаменту житлового господарства та інфраструктури, сьогодні вночі у Львові чергуватимуть 64 одиниці снігоочисної техніки.

Нагадаємо, позаминулих вихідних, 23-23 листопада, коли дороги і тротуари Львова перетворились у суцільну ковзанку, комунальники не справились із посипанням. Тоді Ірина Маруняк запевнила, що винних покарають.

Через ожеледицю тоді до травмпунктів Львова потрапили 533 людини. Також на території області у ДТП масово потрапляли машини, що суттєво ускладнювало рух.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *