ОСТАННІ НОВИНИ

Замість посипаних тротуарів – ковзанка. У мерії Львова обіцяють покарати комунальників

Наталя Дуляба

|

Цими вихідними вулиці Львова перетворилися у суцільну ковзанку: машини злітали з доріг, а мешканці падали на непосипаних тротуарах. У Львівській міськраді погоджуються, що робота комунальників не була задовільною, тому винних збираються покарати. Про це повідомляє Львівський портал.

 

Як розповіла заступниця міського голови Львова з питань ЖКГ Ірина Маруняк, у суботу рано-вранці, 23 листопада, на посипання доріг виїхали 23 машини спецтехніки, також у місті працювали 1716 двірників. Втім вона зауважила, що і з такими ресурсами робота мала недоліки.

«У суботу о 06:00 год. ранку розпочався дощ при температурі -2, а о 6:30 год. вже виїхали 23 одиниці техніки, які посипали дороги. Працювало також 1716 двірників. Звичайно, я не можу сказати, що все було ідеально: були недоліки щодо посипання хідників, і я отримала пояснення від начальників житлово-комунальних відділів. Зараз ми вирішуємо питання притягнення до відповідальності», – цитує пресслужба мерії Ірину Маруняк.

Нагадаємо, через ожеледицю, яка 23-24 листопада виникла у Львові, до травмпунктів потрапили 533 людини. Також на території області у ДТП масово потрапляли машини, що суттєво ускладнювало рух.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *