ОСТАННІ НОВИНИ

Перші результати аналізів Порошенка: жодних психоактивних речовин не було виявлено

Вероніка Рой

|

Сьогодні вранці, 5 квітня, чинний Президент України Петро Порошенко здав аналізи у медпункті НСК «Олімпійський». Згідно із першими результатами, у Петра Порошенка не виявлено жодних психоактивних речовин. Про це під час брифінгу з журналістами повідомив лікар-нарколог Київської міської наркологічної клінічної лікарні «Соціотерапія» Володимир Ярий.

 

За його словами, у Порошенка були взяті проби крові, сечі та волосся.

«Дослідження проводилися двома приватними та двома комунальними клініками Києва. За експрес-тестом жодних психоактивних речовин знайдено не було… Рівно за дві години у нас буде інформація про наявність чи відсутність алкоголю в крові. І більш тривалий термін займає процедура обстеження волосся разом із волосяним фолікулом. За попередньою інформацією, ця процедура може тривати до двох тижнів», – повідомив Володимир Ярий.

Зазначимо, сьогодні близько 8 години ранку кандидат у президенти Володимир Зеленський здав аналізи в приватній лабораторії «Євролаб».

Як відомо, кандидат у президенти Володимир Зеленський у своєму відеозверненні закликав діючого Главу Державу Петра Порошенка подебатувати з ним НСК «Олімпійський». Після цього Петро Порошенко дав відповідь, що приймає виклик. Та згодом покликав Володимира Зеленського разом здати аналізи на вживання алкоголю і наркотиків. У свою чергу, Зеленський відмовився здавати аналізи у медпункті стадіону «Олімпійський», як пропонував Петро Порошенко. Шоумен покликав Порошенка здати аналізи в приватній лабораторії «Євролаб».

Зазначимо, що вчора, 4 квітня, Зеленський запропонував Тимошенко провести ці дебати в якості ведучою і дав їй на роздуми 24 години.

Додамо, що кандидатам в президенти запропонували провести дебати на львівському стадіоні «Сільмаш».

Фото: скрін з відео

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *