ОСТАННІ НОВИНИ

Зеленський здав аналізи у приватній лабораторії

Вероніка Рой

|

Кандидат у президенти Володимир Зеленський заявив, що здав аналізи в приватній лабораторії «Євролаб». Про це він сказав, вийшовши з лабораторії,  передає Українська правда.

 

Водночас, відповідаючи на питання журналістів, сказав, що готовий здавати й інші аналізи, якщо це буде потрібно.

Зеленський не пояснив журналістам, чому приїхав у лабораторію раніше 8 години, на яку запрошував президента Петра Порошенка. Відомо, що він прихав у лабораторію близько 07.40.

Під час перебування Зеленського в лабораторії, біля неї чергували кілька автівок поліції.

Як повідомлялося у ЗМІ, вибір клініки Eurolab командою Володимира Зеленського не є випадковим. Її засновник і президент Андрій Пальчевський має українське і російське громадянство. Також він був заступником міністра молоді та спорту Рафіля Сафіуліна за часів Януковича.

Бізнесмен відкрито підтримує Зеленського. Так, Пальчевський є частим гостем телеканалу «Наш», що належить скандальному екс-регіоналу Євгену Мураєву та «112 каналу», який приписують Віктору Медведчуку.

Так, в ефірах цих телеканалів від початку року Пальчевський неодноразово розповідав, що «Зеленський має стати наступним президентом України».

Пальчевський має два громадянства: українське і російське. Він закінчив Військовий інститут іноземних мов у Москві.

Як відомо, кандидат у президенти Володимир Зеленський у своєму відеозверненні закликав діючого Главу Державу Петра Порошенка подебатувати з ним НСК «Олімпійський». Після цього Петро Порошенко дав відповідь, що приймає виклик. Та згодом покликав Володимира Зеленського разом здати аналізи на вживання алкоголю і наркотиків. У свою чергу, Зеленський відмовився здавати аналізи у медпункті стадіону «Олімпійський», як пропонував Петро Порошенко. Шоумен покликав Порошенка здати аналізи в приватній лабораторії «Євролаб».

Зазначимо, що вчора, 4 квітня, Зеленський запропонував Тимошенко провести ці дебати в якості ведучою і дав їй на роздуми 24 години.

Додамо, що кандидатам в президенти запропонували провести дебати на львівському стадіоні «Сільмаш».

Фото: Українська правда

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *