ОСТАННІ НОВИНИ

Приватні перевізники взялись ремонтувати маршрутки

Наталя Дуляба

|

Три приватні перевізники, які працюють у Львові, вже розпочали ремонтувати маршрутки. Про це йдеться на сторінці Асоціації перевізників Львівщини у Facebook, передає Львівський портал.

 

«ТзОВ “Міра і К”, ПАТ “АТП-14630” і ТзОВ “Фіакр” після підняття тарифу почали активне відновлення техніки. Це – капітальний ремонт, кузовно-зварювальні і внутрішні облицювальні роботи», – повідомляють перевізники.

Зазначимо, що автотранспортні підприємства минулого тижня подали у міськраду Львова графіки ремонтів маршруток та відновлювальних робіт у салонах. Контролювати цей процес будуть також і посадовці мерії.

Нагадаємо, у міській раді нещодавно вирішили взятися за брудні маршрутки. Посадовці тепер будуть щотижня перевіряти автобуси приватних перевізників. За брудні салони, неналежний технічний стан, невипуск автобусів на маршрутників чекатимуть штрафи.

Як повідомляв Львівський портал, торік у жовтні у Львові відбувся конкурс перевізників. Після нього міська рада почала підписувати нові договори з автотранспортними підприємствами. Вони передбачають штрафи за невиконання рейсів, за неприбраний і брудний автобус, за порушення правил дорожнього руху. Також тепер перевізники зобов’язані оновлювати свій автопарк.

Також у мерії запевняли, що після конкурсу перевізників у Львові покращиться якість роботи громадського транспорту, адже за порушення перевізників будуть штрафувати. Однак маршрутки дотепер курсують із перебоями, а на їхній незадовільний санітарний і технічний стан неодноразово мешканці скаржилися на Гарячу лінію міста.

Нещодавно львів’яни зареєстрували петицію з пропозицією не платити за проїзд у брудних маршрутках та встановити максимально допустимий «вік» роботи автобуса на дорогах міста.

Нагадаємо, у Львові працюють такі перевізники: ТзОВ «Міра і К», комунальне АТП №1, ТзОВ «Фіакр Львів», ТзОВ «Успіх БМ», АТП 14 630.

Фото: перевізники Львівщини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *