ОСТАННІ НОВИНИ

Поруч із трасою Львів-Київ виявили стихійне сміттєзвалище

Олена Карп'юк

|

Поруч із трасою Львів-Київ біля села Новий Яричів Кам’янка-Бузького району виявили несанкціоноване сміттєзвалище. Про це Львівському порталу повідомили у Держекоінспекції Львівщини.

 

Екологи виявили стихійне сміттєзвалище під час перевірки у Кам’янка-Бузькому районі. Знаходиться воно відразу поруч із лісом, приблизна площа становить 100 кв м, об’єм викинутих відходів – близько 5 кубометрів.

«Очевидно, місцеві ради населених пунктів недостатньо приділяють увагу організованому вивезенню відходів на санкціоновані полігони, а жителі прилеглих населених пунктів не переймаються “сміттєвими краєвидами”», – йдеться у повідомленні Держекоінспекції.

Екологи скерували листа до Кам’янка-Бузької РДА з вимогою ліквідувати незаконне сміттєзвалище.

Нагадаємо, на початку вересня стихійне звалище виявили у Сокальському районі. А навесні цього року міського голову Дублян Василя Поповича оштрафували за неліквідоване стихійне сміттєзвалище на території міста.

Як повідомляв Львівський портал, минулого року на території Львівщини існували 154 несанкціоновані звалища. Влітку цього року в ОДА заявили, що ліквідували вже майже половину із них.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *