ОСТАННІ НОВИНИ

Дорогу, яка веде до маєтку Дубневичів на окраїні Львова, відремонтують майже за 3 мільйони

Олена Карп'юк

|

Солонківська сільська рада за результатами відкритих торгів 4 жовтня підписала договір з ТОВ «Дорожньо-ремонтна будівельна компанія» вартістю 2,84 млн грн на капітальний ремонт дороги по вул. Лісна у селі Зубра. Про це пишуть Наші гроші, передає Львівський портал.

 

Ремонт дороги робитимуть від будинку №2а до будинку №18г на вул. Лісній. Як відомо, народні депутати від БПП Богдан та Ярослав Дубневичі володіють кількома будинками загальною площею майже 2,4 тис. кв. м в Зубрі на вул. Лісній під номерами 16а, 16б, 16г, 20.

Зазначимо, що адміністративно вул. Лісна входить до села Зубра Пустомитівського району, однак вона пролягає на межі зі Сихівським районом, зокрема поруч із парком Івана Павла ІІ (Сихівський ліс).

Згідно з договором, капремонт повинні завершити до кінця вересня 2019-го. На 2018 рік передбачено 1,7 млн грн фінансування. Загалом прибуток закладено на рівні 33 тис. грн, на зарплати піде майже 165 тис. грн

Участь у торгах брали три компанії, причому первинну пропозицію змінила лише компанія-переможець, зменшивши вартість на 10 тис. грн. Найдешевшу пропозицію від ТОВ «Альтбуд ЛВ» комітет відхилив через недоліки в довідках. Завдяки зменшенню ціни «Дорожньо-ремонтна будівельна компанія» обігнала третього учасника ТОВ «Будремдор».

Львівське ТОВ «Дорожньо-ремонтна будівельна компанія» існує з лютого минулого року, власниками в рівних долях є Володимир Шавала та Юрій Федорюк, який також є керівником. Компанія отримує замовлення від бюджетників з осені минулого року, розпочавши із Самбірського району. У 2018 році Солонківська сільрада стала основним замовником у товариства, віддавши підрядів на 4,4 млн грн із отриманих загалом 5,3 млн грн.

Як повідомляв Львівський портал, нардепи зі Львівщини Богдан і Ярослав Дубневичі причетні до схем розкрадання коштів Укрзалізниці.

За підсумками 2016 року орієнтовна вартість закупівель ПАТ «Укрзалізниця» в компаній Ярослава та Боглана Дубневичів складала близько мільярда гривень. Згодом повідомлялося, що зловживаннями Дубневичів в «Укрзалізниці» займеться НАБУ.

Після цього НАБУ дали доступ до документів залізниці для розслідування змови з Дубневичами. Відбулися обшуки у офісі Дубневичів у Львові. Зокрема стало відомо, що мова про корпорацію КРТ, яка співпрацювала з фірмою, що ухилялась від сплати податків.

Відео: Zaxid.net

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *