ОСТАННІ НОВИНИ

Продюсер Ірини Білик похвалився її допомогою бійцям АТО і запевнив, що концерт у Львівській опері відбудеться

Соломія Григор'єва

|

Продюсер Ірини Білик Олег Збаращук приїхав до Львова, щоб розповісти журналістам, що співачка постійно допомагає бійцям в зоні АТО, їздить до них в шпиталі, тому не буде робити ніяких публічних заяв для львівських активістів, адже її вчинки говорять самі за себе. Про це передає кореспондент Львівського порталу.

 

Нагадаємо, 6 березня Ірина Білик має дати сольний концерт у Львівському оперному театрі. В середині лютого львівські громадські активісти заявили, що зірвуть концерт співачки, якщо вона публічно не визначає Росію агресором, адже вона їздила до Криму і Росії вже після окупації. Пізніше Ірина Білик на своїй сторінці  у Facebook опублікувала пост про допомогу дітям АТОвців. Такі заяви співачки не задовільнили радикалів ,і вони все одно пообіцяли зірвати виступ.

Відтак, продюсер співачки привіз до Львова кілька відеозвернень бійців АТО, які запевняють, що Ірина Білик постійно допомагає військовим, а її команда є патріотично налаштованою. Також продюсер продемонстрував декілька відеозаписів бійців АТО, в яких вони дякують співачці за підтримку.

Щодо візиту у 2015 році в Крим, то Олег Збаращук підтвердив, що така поїздка дійсно була: співачка їздила на весілля до своєї подруги.

«В житті кожної людини бувають помилки. На жаль, в той час Іра не мала грамотних менеджерів, які б сказала їй про те, що цього робити не можна, і що це є порушенням українського законодавства. Коли я з травня 2017 року почав вести менеджмент Ірини, я піднімав це питання серед юристів. Вони сказали, що вона могла відповісти перед законом за незаконний перетин кордону в межах перших трьох місяців. Зараз вже нічого змінити не можна», – пояснив він.

Також активісти звинувачують співачку в тому, що влітку 2017 року вона їздила в Москву на концерт Філіпа Кіркорова. Олег Збаращук сказав, що в Іри є офіційний чоловік, який є громадянином Росії, тому вона час від часу їздить туди до нього. І разом з ним вона була на концерті Кіркорова, але жодних вечірок не відвідувала.

«Єдине питання, яке я б хотів підняти: що Ірина Білик зробила поганого для львів’ян, і чому вона не має права виступати у Львові? Якщо завдання у тому, щоб потопити таку артистку, тоді мені все зрозуміло. Якщо ж хочуть зробити картинку для Russia.tv, тоді я не розумію мети. Мені дуже не хочеться, щоб культурна столиця України перетворювалась на майданчик для незрозумілих маніпуляцій. Щодо громадянської позиції Ірини, то для розумних, адекватних людей вона і так зрозуміла», – сказав О. Збаращук.

«Повірте мені, якби в Іри була не проукраїнська позиція, я б ніколи в житті не підставлявся і не працював би з нею. А так я знаю, що це артистка, співачка, яка любить Україну, яка хоче виступати в  Україні і буде й далі радувати свого глядача гарною українською піснею», – додав продюсер.

На запитання Львівського порталу, що організатори концерту будуть робити, коли активісти все ж прийдуть під Львівську оперу і не впускатимуть глядачів на концерт, продюсер Ірини Білик відповів: «Це питання потрібно ставити для активістів, які не бачать громадської позиції співачки. Іншої мети, ніж зробити картинку для російських каналів, я в цьому блокуванні не бачу».

Олег Збаращук вважає, що конфлікт потрібно вирішувати мирним шляхом, без сутичок. Іншого методу, як звернення до львів’ян через ЗМІ, вони не розглядають.

На прес-конференцію прийшли і активісти, що виступають проти концерту. Вони все ж наполягають на тому, щоб співачка публічно визнала Росію агресором. Продюсер в свою чергу зазначив, що вона не буде цього робити, адже її вчинки говорять самі за себе. Можна стверджувати, що поки ніж сторонами не вдалося дійти згоди, тому чи 6 березня львів’яни потраплять на концерт Ірини Білик, поки що невідомо.

Фото: Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *