ОСТАННІ НОВИНИ

Зі Львова перевезли 15 поранених воїнів для лікування за кордоном

Олег Дерев'янко

|

Зі Львова до польського Ряшева перевезли 15 поранених військових, які постраждали, захищаючи Україну від російської агресії. Про це Львівському порталу повідомили у Львівському обласному центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Третій рік Львівський обласний центр ЕМД перевозить до польського Ряшева пацієнтів – як військових, так і цивільних – з захворюваннями та травмами різних ступенів.

Цього разу для евакуації 15 пацієнтів, які постраждали під час бойових дій, залучили два спеціальних медичних автобуси та дві карети швидкої допомоги.

Додамо, що медичні евакуації за кордон здійснюються за співфінансування Європейської комісії у співпраці зі Всесвітньою організацією охорони здоров’я та Міністерством охорони здоров’я України.

Нагадаємо, що 10 вересня зі Львова медики відправили 19 українських захисників на реабілітацію до трьох європейських країн. Військові пройдуть лікування у Німеччині, Франції та Норвегії.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Фото: Львівський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *