ОСТАННІ НОВИНИ

Українці в «Дії» обирають представника на Дитяче Євробачення

Андрій Котенський

|

Суспільне Мовлення розпочало перший етап глядацького голосування за переможця Національного відбору на Дитяче Євробачення – 2024, яке відбудеться в мобільному застосунку «Дія». Проголосувати можна до 10:00 години 22 вересня, повідомляє Львівський портал.

За даними Суспільного, як і в попередні роки, переможця Національного відбору визначать за результатами голосування журі (50%) та глядачів (50%).

Глядацьке онлайн-голосування відбудеться у два етапи, відповідно до практики міжнародного пісенного конкурсу. Перший етап в застосунку «Дія».

Взяти участь в опитуванні можуть всі охочі віком від 14 років. Для цього потрібно зайти в застосунок Дія, в розділі «Сервіси» обрати «Опитування» та віддати свій голос за одного з шести учасників:

Ілля Коновченко — «SPACESHIP».

Анастасія Бєлібова — «Unbelievable».

Вероніка Коган — «Harmony».

Злата Іванів — «НАМИСТО».

Артем Котенко — «ДІМ».

Ангеліна Глогусь — «Плачуть янголи».

Другий етап голосування відбудеться під час трансляції фіналу Національного відбору, 22 вересня. Опитування відкриється в застосунку Дія перед виступом першого учасника і завершиться після виступу останнього. Про початок і завершення голосування глядачів повідомлять ведучі шоу.

Хто представить Україну на Дитячому Євробаченні – 2024 в іспанському Мадриді стане відомо вже цієї неділі, 22 вересня. Фінал Національного відбору розпочнеться о 18:00 на платформах Суспільного:

Нагадаємо, цьогоріч Дитяче Євробачення вперше в історії пройде в Іспанії. Фінал 22-го Дитячого пісенного конкурсу Євробачення, в якому змагатимуться представники з 17 країн, відбудеться 16 листопада 2024 року на арені Caja Mágica в Мадриді. Цей рік стане рекордним за кількістю учасників.

Минулого року Україну на Дитячому Євробаченні представила Анастасія Димид з піснею «Квітка», яку написала музична продюсерка Світлана Тарабарова. 9-річна Анастасія принесла Україні 5 місце – найкращий результат на Дитячому Євробаченні з 2018 року.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *