ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові не змогли обрати керівника Палацу Хоткевича

Катерина Родак

|

У Львові знову оголосять конкурс на посаду керівника Палацу культури імені Гната Хоткевича. Під час учорашнього засідання конкурсна комісія не змогла обрати переможця конкурсу, передає кореспондент Львівського порталу.

 

Так, у другому етапі конкурсу, що відбувався 5 лютого, взяли участь двоє кандидатів: Світлана Гриців та Олександр Ігнатенко.

Під час більш ніж двогодинної презентації обидва кандидати представили своє бачення розвитку Палацу культури, його оновлення та охарактеризували основні цілі.

Світлана Гриців протягом 2014-2017 років працювала  начальником відділу соціальної роботи Франківського району. У 2017 році протягом  4-х місяців виконувала обов’язки  директора Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї дітей та молоді.

Михайло Ігнатенко з 2014 року обіймає посаду директора Міського Народного дому Білогорща. У лютому-грудні 2017 року виконував також обов’язки директора Міського Палацу культури ім. Г.Хоткевича.

Після жвавих обговорень та запитань до учасників члени конкурсної комісії провели голосування, шляхом якого не змогли обрати нового директора Палау Хоткевича. Так, «за» Світлану Гриців проголосувало двоє членів комісії, «проти» – шестеро і один утримався. «За» Михайла Ігнатенка віддали голоси 4 члени комісії, «проти» також 4, один утримався.

Отож незабаром управління культури Львівської міської ради оголосить новий конкурс на вакантну посаду директора Міського палацу культури імені Гната Хоткевича.

Нагадаємо, Палац Хоткевчиа залишається без керівника з 2016 року, після того як тодішнього директора Ігоря Мартиненка звільнили через перебування у нетверезому стані на роботі. У березні 2017 року Галицький суд поновив Мартиненка на роботі, проте за апеляційним позовом міської ради його повторно звільнили.

Фото: Варіанти

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *