ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині три десятки рятувальників гасили пожежу після влучання ракети РФ

Ольга Денисяка

|

Зранку 8 травня 35 рятувальників гасили пожежу на обʼєкті критичної інфраструктури у Червоноградському районі через влучання російської ракети. Про це повідомив голова Львівської ОВА Максим Козицький.

За інформацією голови ОВА, площа займання була 100 квадратних метрів. Станом на 10:45 год. пожежу вже загасили.

«До гасіння пожежі, яка почалася на обʼєкті критичної інфраструктури у Червоноградському районі через влучання pакети, залучали 35 вогнеборців та 7 одиниць спецтехніки.  На момент їхнього прибуття площа займання була 100 квадратних метрів. Дякую нашим надзвичайникам, які спрацювали дуже професійно, не дали вогневі поширитися і оперативно загасили пожежу», – йдеться в повідомленні.

Наразі інформації про жертв та постраждалих немає.

Нагадаємо, що вночі 8 травня російські окупанти завдали ракетного удару по Україні випустивши 55 ракет різного типу та 21 ударний дрон. Силами ППО було знищено 59 ворожих повітряних цілей.

Росіяни атакували об’єкти генерації та передачі електроенергії у Полтавській, Кіровоградській, Запорізькій, Львівській, Івано-Франківській та Вінницькій областях.

На Львівщині росіяни влучили крилатими ракетами в енергетичні обʼєкти в Червоноградському та Стрийському районах.

Прокуратура розпочала досудові розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *