ОСТАННІ НОВИНИ

Окупанти вдарили по Запоріжжю: пошкодили критичну інфраструктуру

Маркіян Рой

|

Уночі 8 травня, російські загарбники вдарили по Запоріжжю − поцілили по об’єктах критичної та цивільної інфраструктури, також пошкоджена пожежна частина, але минулося без жертв. Про це повідомив очільник Запорізької ОВА Іван Федоров.

«Росіяни знову масовано атакували мирне Запоріжжя», − йдеться в повідомленні.

Іван Федоров зазначив, що окупанти поцілили по обʼєктах критичної та цивільної інфраструктури. Є руйнування. Попередньо, без постраждалих.

За даними ДСНС, крім об’єктів критичної та цивільної інфраструктури, окупанти вдарили по гаражному кооперативу, одному з парків міста та міському електротранспорту.

Також руйнувань зазнала одна з пожежних частин Запоріжжя − пошкоджені службові приміщення і фасад будівлі. Загиблих і травмованих немає.

Нагадаємо, що вночі 8 травня російські окупанти завдали ракетного удару по Україні випустивши 55 ракет різного типу та 21 ударний дрон. Силами ППО було знищено 59 ворожих повітряних цілей.

Росіяни атакували об’єкти генерації та передачі електроенергії у Полтавській, Кіровоградській, Запорізькій, Львівській, Івано-Франківській та Вінницькій областях.

На Львівщині росіяни влучили крилатими ракетами в енергетичні обʼєкти в Червоноградському та Стрийському районах.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *