ОСТАННІ НОВИНИ

Весь світ не має права дати ще один шанс нацизму, – Зеленський

Олег Дерев'янко

|

Президент Володимир Зеленський відреагував на удар російських загарбників по Україні вночі 8 травня та зазначив, що лише нацист здатен на такий злочин в День памʼяті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Про це глава держави повідомив у Facebook.

«Масований ракетний удар нациста Путіна в День памʼяті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні», – зазначив Зеленський.

За його даними, ворог випустив понад 50 ракет і більш як 20 «шахедів» по інфраструктурі у Львівській, Вінницькій, Київській, Полтавській, Кіровоградській, Запорізькій, Івано-Франківській областях.

Усі необхідні служби вже працюють на місцях, ліквідовуючи наслідки терору.

«Весь світ має чітко розуміти, хто є хто. Весь світ не має права дати ще один шанс нацизму», – наголосив президент.

Нагадаємо, що у середу вранці, 8 травня, російські війська масовано атакували об’єкти енергетичної інфраструктури у Полтавській, Кіровоградській, Запорізькій, Львівській, Івано-Франківській та Вінницькій областях.

Внаслідок ворожої ракетної атаки на Кіровоградщину в Олександрійському районі травмовано 8-річну дитину. Руйнувань попередньо зазнали 13 приватних будинків та майже три десятки гаражів.

Також росіяни атакували три теплоелектростанції ДТЕК. Внаслідок обстрілів є серйозні пошкодження обладнання.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *