ОСТАННІ НОВИНИ

Через атаку РФ у Херсоні пошкоджений залізничний вокзал

Маркіян Рой

|

Росіяни зранку, 8 травня, обстріляли вокзал у Херсоні, рух поїзда №121/122 «Київ – Херсон – Київ» тимчасово обмежено до Миколаєва. Про це повідомляє пресслужба АТ «Укрзалізниці».

«Зранку, 8 травня, країна-терорист атакувала цивільну залізничну інфраструктуру у Херсоні. Внаслідок ворожих ударів пошкоджені колії та  вокзал міста», – йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що наразі рух поїзда №121/122 «Київ – Херсон – Київ» залізничники тимчасово обмежили до Миколаєва. Звідти пасажирів до Херсона і зворотно везтимуть автобусами. Наразі всі 99 пасажирів у безпеці.

Решта поїздів продовжує рух за графіком.

Нагадаємо, що вночі 8 травня російські окупанти завдали ракетного удару по Україні випустивши 55 ракет різного типу та 21 ударний дрон. Силами ППО було знищено 59 ворожих повітряних цілей.

Росіяни атакували об’єкти генерації та передачі електроенергії у Полтавській, Кіровоградській, Запорізькій, Львівській, Івано-Франківській та Вінницькій областях.

На Львівщині росіяни влучили крилатими ракетами в енергетичні обʼєкти в Червоноградському та Стрийському районах.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова  підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *