ОСТАННІ НОВИНИ

На очільника Херсонської ОВА готували замах. Підозрюваного затримали

Ольга Денисяка

|

СБУ запобігла замаху на начальника Херсонської ОВА Олександра Прокудіна.  Про це заявив голова Служби безпеки України Василь Малюк під час засідання Конгресу місцевих та регіональних влад.

«Місцевий мешканець Херсона був затриманий 10 квітня. Він організовував разом з ворожими спецслужбами замах на Прокудіна. З глибини 12 км був запущений новий зразок ворожого fpv-дрона. Безпосередньо на місці візуальне спостереження здійснював цей негідник, він і коригував вогонь по автівці Прокудіна. Все це вдалося задокументувати. Він затриманий на стадії завершеного замаху. Ворожий дрон, за рахунок наших ребів, посаджений своєчасно», — зазначив Малюк.

Очільник Служби безпеки також повідомив, що відомство постійно протидіє проникненню ворога на об’єкти критичної інфраструктури, локації підприємств ОПК.

«Серед крайніх реалізації затриманий агент ФСБ у Дніпрі, який знімав на телефон ТЕС і готував відповідні удари. Разом з колегами з внутрішньої безпеки Нацполіції затримали колишнього міліціонера на Запоріжжі, який працював дуже тісно по об’єктах ОПК. Затримано декількох співробітників “Укрзалізниці” які надавали інформацію ворогу, щодо логістичних переміщень зброї і засобів ураження. За минулий рік виявлено та задокументовано 47 агентурних мереж. Всі ці негідники затримані», – йдеться в повідомленні.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *