ОСТАННІ НОВИНИ

Пікет під Ратушею: активісти штурмують міську раду

Анастасія Мельник

|

Пікетувальники під Ратушою виламали двері до Львівської міської ради та проникли всередину. Про це у коментарі Львівському порталу повідомили у прес-службі міськради.

 

За словами прес-служби, пікетувальники  хотіли потрапити на апаратну нараду, яка традиційно відбувається у середу о 10:45. Однак, сьогодні нараду провели о 9 годині ранку.

Відтак, представники організацій «Розвиток громади», «Українська спілка учасників АТО», «Національний корпус» та інші зібралися біля дверей міськради та вимагали перемовин всередині будівлі із заступником міського голови з питань житлово-комунального господарства ЛМР Сергієм Бабаком.

Фото: ЛМР

 

Для влагодження ситуації до активістів вийшов очільник адміністрації міського голови Євген Бойко. Проте, домовитися йому з ворожнечо налаштованими протестувальниками не вдалося: почався штурм міської ради.

Оскільки двері були зачинені зсередини, протестувальники виламали двері.

Зазначимо, що наживо події в міські раді транслює телеканал НТА.

Як ми можемо бачити на прямій трансляції, під час штурму міської ради постраждали журналісти.

Також, як згодом повідомили у коментарі Львівському порталу у прес-службі Львівської міської ради, під час штурму ледь не затоптали Євгена Бойка.

Окрім того, від усіх цих подій стало погано вагітній працівниці ЛМР, наразі їй викликали швидку.

Деталі про скандал довкола протестів та відставки Андрія Садового читайте у нашому матеріалі «Скинути Садового з трону. Місія (не)можлива».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *