ОСТАННІ НОВИНИ

У Бродах спіймали зловмисника, який вчинив 18 крадіжок

Наталя Дуляба

|

У Бродівське відділення поліції за допомогою звернувся 33-річний житель райцентру, котрий повідомив, що з під’їзду будинку на вулиці Залізничній невідомі викрали його велосипед вартістю близько 15 000 гривень. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікацій Нацполіції Львівщини.

 

Того ж дня про крадіжку велосипеда заявив ще один 60-річний місцевий мешканець. Заподіяні йому збитки склали майже 4000 гривень.

Як встановили поліцейські, до крадіжок причетний раніше судимий 33-річний житель Бродів. Також правоохоронці з’ясували, що чоловік причетний до викрадення  щонайменше 14 велосипедів, майна з трьох помешкань і складського приміщення.

За цими фактами відкриті кримінальні провадження за ч.2,3 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Речові докази у зловмисника вилучили, наразі триває досудове розслідування. Проводиться перевірка щодо причетності зловмисника до скоєння інших злочинів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *