ОСТАННІ НОВИНИ

МОЗ активно взялось за реформування медичної освіти в Україні

|

Нова якість медосвіти: МОЗ України розпочинає інформаційну кампанію для медуніверситетів. Про це йдеться на сайті міністерства, передає кореспондент Львівського порталу.

 

Реформування медичної освіти в Україні – це спільна робота МОЗ України,  керівників закладів вищої медичної освіти, викладачів і студентів. МОЗ України уже ухвалило низку важливих рішень, які вносять якісні зміни у навчальний процес. Але вони можливі лише за умови, що заклади вищої освіти включаться у процес і почнуть їх реалізовувати. У інформаційній кампанії “Нова якість медосвіти” нагадаємо про основні з них.

Упродовж найближчих тижнів МОЗ України надсилатиме листи-рекомендації закладам вищої медичної освіти про можливості та зміни для медуніверситетів, а також публікуватиме роз’яснення основних ініціатив на офіційному веб-сайті міністерства. Найближчим часом говоритимемо про:

зміни у затвердженні навчальних планів та переваги розширення автономії для закладів медичної освіти;

внутрішню (в межах України) та зовнішню (за кордоном) академічну мобільність, можливості і переваги для студентів та ЗВО;

єдиний перелік документів, що необхідні для акредитації та ліцензування медуніверситетів.

МОЗ України закликає керівників закладів вищої медичної освіти, викладачів і студентів долучатися до трансформації освіти.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *