ОСТАННІ НОВИНИ

Цієї суботи відбудеться фестиваль «Кращий господар Львівщини»

Юлія Шпак

|

У суботу, 22 вересня, відбудеться фестиваль «Кращий господар Львівщини». Захід проводять з метою популяризації створення сімейних фермерських господарств, сільськогосподарських кооперативів,  як економічної основи для розвитку сільських територій. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

 

У програмі фестивалю визначатиметься кращий господар Львівщини серед фермерських і селянських господарств та кооперативів, планується проведення різноманітних конкурсів, ярмарки агропродукції, приготування українських страв, виступи творчих колективів, розваги для дітей тощо.

Окрім цього, відбудеться семінар на тему: «Фермерські господарства: основа для розвитку сільських територій» під час якого обговорюватимуться зміни податкового законодавства, порядок реєстрації фермерських господарств, вимоги до безпечності сільськогосподарської продукції.

А також працюватиме експозиція підприємств матеріально-технічних ресурсів і фінансових установ.

Початок роботи святкового ярмарку «Добрі традиції Галичини» о 10.00. Урочисте відкриття о 12.00. Адреса: м. Львів, ТзОВ «Шувар» (вул. Хуторівка, 4б) .

З програмою заходу можна ознайомитись тут.

Реєстрація учасників на семінар здійснюється за телефоном 235-56-23.

Контактна особа – Ольга Саніна 067-369-90-99.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *