ОСТАННІ НОВИНИ

Поліцейські затримали чоловіка, який підрізав свого товариша по чарці

Юлія Шпак

|

У Львові правоохоронці затримали зловмисника, котрий спричинив ножові поранення своєму гостю. Конфлікт між чоловіками виник під час розпивання спиртного. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у львівській області.

 

У відомстві зазначають, що 18 липня до правоохоронців надійшло повідомлення від медиків про те, що в квартирі одного з будинків на вулиці Городоцькій у Львові чоловіку спричинено ножове поранення, а саме «проникаючі колото-різані рани грудної клітини».

На місці події працювала слідчо-оперативна група Франківського відділу поліції. Як встановили правоохоронці, ножових поранень потерпілому, 39-річному львів’янину, завдав 59-річний господар квартири. Під час розпивання спиртного між чоловіками виник конфлікт.

Зловмиснику повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч.1 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Зловмисника затримано, суд обрав для нього міру запобіжного заходу – домашній арешт. Проводиться досудове розслідування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *