ОСТАННІ НОВИНИ

У Маріуполі побили військового за українську мову?

Омелян Шевчук

|

В українському Маріуполі побили військового за те, що він вимагав обслуговувати його українською мовою у кав’ярні. Про це повідомила громадська діячка, екс виконувач обов’язків голови Одеської обласної державної адміністрації Соломія Бобровська, передає кореспондент Львівського порталу.

 

За словами, Соломії Бобровської охорона кав’ярні завалила військового на підлогу і зламала йому щелепу, за те, що він вимагав меню українською мовою.

«Це мій добрий і давній друг, – Стас. Він підполковник Держприкордонслужби. 14 років служить на східних кордонах України. Втратив дім, коли почалася війна. Виводив з усіх гарячих точок Донецької області своїх побратимів. Минулого року отримав Орден Данила Галицького. Очолює пропускний пункт Сартана. Життя військовго в н-ному поколінні і так не солодке, а теперішня служба заслуговує всіх епітетів, які ви й так знаєте. Не раз лежав в шпиталі після обстрілів. Минулого року, внаслідок прямого влучання, під час мінометних обстрілів, його «база» згоріла. Починав відбудовувати все майже заново.

Вчора в Маріуполі, прийшовши ввечері в кав’ярню RedCups RDCP Lounge Мариуполь з колегами – охорона завалила Стаса на підлогу і тупо зламала йому щелепу. Все через прохання поважати клієнтів і дати меню українською мовою», – повідомила вона.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *