ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові під час врегулювання сімейної сварки поранили патрульного

Юлія Шпак

|

У Львові патрульний отримав ушкодження під час врегулювання сімейного конфлікту. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі патрульної поліції Львова.

 

Сьогодні близько 1 години ночі патрульних Львова викликали на сімейну сварку. Події відбувалися на вулиці Героїв Крут. Щойно двері відчинилися в патрульних поліцейських мешканець квартири кинув бокал. Чоловік тримав в руках предмети схожі на сокиру та кинджал. Він почав ними розмахувати і рухатися агресивно налаштованим на патрульних. Інспектор намагаючись зупинити дії цієї особи отримав ножове поранення руки.

До чоловіка застосували газовий балончик і одягнули кайданки. На місце викликали медиків та слідчо-оперативну групу. Затриманий 35-річний громадянин раніше судимий. Попередньо справу кваліфікували за двома статтями ККУ: Стаття 263. «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» ; Стаття 345. «Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу». Експерти вилучили ножі та сокиру для експертизи.

Щомісяця в середньому патрульні отримують 700 викликів на сімейні сварки і здебільшого вони поєднані із насильством в сім‘ї. За 10 місяців 2017 року інспектори виїжджали на 6919 таких конфліктів, де на жаль дуже часто свідками сварок ставали діти. Найбільше таких викликів було Шевченківський, Залізничний та Сихівський райони. Патрульна поліція Львова звертається до громадян із закликом цінувати одне одного. Сім‘я – це найважливіша суспільна цінність. Станьте гідним прикладом для Ваших дітей!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *