ОСТАННІ НОВИНИ

У Києві шукають «гладильників котів»

Дарина Смеречанська

|

При Київському зоопарку зараз живуть більше 70 котів. Їм не вистачає ласки, тож в столиці шукають волонтерів, які будуть хоч іноді гладити цих тварин у будь-який зручний для себе час. Про це повідомляє Platforma.

Кілька років тому небайдужі організували «Спілку вільних журналістів “Природа над усе”». При Київському зоопарку вони помітили безліч котів, про яких ніхто не дбав, тож вирішили допомогти. Так з’явився соціальний екологічний комплекс «Котяче містечко», де тварин годують, лікують та стерилізують.

Але з’ясувалось, що котам не вистачає людської уваги та ласки. Тоже тепер ініціатива шукає волонтерів, які будуть гратися з тваринами. «Якщо у вас немає можливості тримати кота, ви потребуєте фелінотерпаії, зняття стресу після тяжкого дня чи просто хочете спілкування з Муррркотами – гайда до нас!», – закликають активісти.

Зараз в «Котячому містечку» більше 70 котів, які потребують погладжування. Ось контакти людей, які допоможуть вам розпочати цю добру справу:  (067) 583-70-89, Ангеліна Яр, (097) 502-75-51, Олег Андрос.

«Звісно, буде гарно, якщо ви ще й допоможете нам фізично – годувати котів, будувати КотоМістечко, піарити тварин. Але люди, які просто будуть гладити котів і соціалізувати їх, також нагально потрібні», – уточнюють в «Котячому містечку».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *