ОСТАННІ НОВИНИ

На Богдана Хмельницького чоловік з жінкою, погрожуючи пістолетом, пограбували львів’янина

|

На вулиці Богдана Хмельницького двоє осіб, погрожуючи пістолетом, пограбували чоловіка. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі патрульної поліції Львова.

Цієї ночі, патрульні отримали повідомлення про розбій на вулиці Богдана Хмельницького. За словами заявника чоловік 30-35 років та жінка приставили до його живота предмет схожий на пістолет, забрали сумку з документами та два телефони. На місце події приїхала тактична група патрульної поліції Львова та почала обстежувати прилеглі території.

Потерпілий надав опис нападника, а також розказав, що в злочинця на нозі було татуювання. Неподалік, на залізничній колії, охоронці правопорядку побачили двох осіб, які намагалися уникнути зустрічі з патрульними. Їх зупинили та побачили, що вони мають сумку, яка схожа за описом на викрадену. Під час поверхневої перевірки в осіб виявили речі заявника.

Предмета схожого на зброю при них не було. 36-річного чоловіка та 31-річну жінку доставили до Шевченківського відділу поліції. Заявник упізнав нападників та написав заяву. Справою передали слідчим.

Фото: патрульна поліція Львова

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *