ОСТАННІ НОВИНИ

Адміністрація Президента: Порошенко підписав указ про припинення громадянства Саакашвілі

|

Президент України Петро Порошенко позбавив Міхеіла Саакашвілі громадянства на підставі рекомендацій Комісії з питань громадянства при президенті України. Про це в АП повідомили у відповідь на запит «Інтерфакс-Україна».

Припинення громадянства України екс-президента Грузії екс-голови Одеської обласної державної адміністрації Михайла Саакашвілі обумовлено поданою ним недостовірною інформацією при оформленні громадянств.

«За поданням Державної міграційної служби, яка надала переконливі факти про подання недостовірної інформації при оформленні заяви, Комісія з питань громадянства при президентові України вирішила підтримати клопотання про припинення громадянства України Міхеїла Саакашвілі і рекомендувала президенту прийняти відповідне рішення», – йдеться у відповіді

Згідно з інформацією, на основі цих рекомендацій глава держави Петро Порошенко і підписав відповідний указ.

«Відповідно до законодавства про захист персональних даних цей нормативний акт не підлягає публікації, оскільки містить конфіденційну інформацію, зокрема персональні дані», – пояснили в АП.

Нагадаємо, вчора у ЗМІ з’явилася інформація про те, що колишній президент Грузії та екс-очільник Одещини Міхеїл Саакашвілі втратив українське громадянство.

Фото: Википедия

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *