ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські прикордонники затримали двох людей, які незаконно намагались вивезли дітей за кордон

|

Двох громадян України, які мали намір незаконно вивезти дітей за кордон, зупинили у міжнародному автомобільному пункті пропуску  «Рава – Руська» прикордонники Львівського загону. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Держприкордослужби України.

В першому випадку під час перевірки документів жінка, яка прямувала до Республіки Польща з дитиною 2005 року народження немала доручення від батька, а у другому випадку чоловік їхав з сином, також немав належно оформлених документів на дитину. Зазначених громадян прикордонники не пропустили через кордон.

Загалом у 2017 році  через недійсні документи на дітей прикордонниками  не пропущено понад 170 дітей.

Прикордонники Лвівського загону,  ще раз звертаються до усіх подорожуючих, які найближчим часом збираються перетинати кордон, відповідально ставитись до оформлення своїх документів та документів на дітей.

Державна прикордонна служба України постійно інформує про встановлений порядок здійснення поїздок з неповнолітніми дітьми за межі України. Але випадки надання на паспортний контроль документів, оформлених не належним чином, у тому числі і тих, що були видані незаконно та з порушенням встановлених правил, і надалі трапляються.

Також звертаємо увагу громадян, що у разі вашого перебування за кордоном та необхідності оформити доручення на поїздку дитини, ви можете звернутися до дипломатичних установ України за кордоном.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *