ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині митники вилучили у контрабандиста техніки більш ніж на півмільйона

|

Львівські митники затримали комп’ютерне обладнання  вартістю понад півмільйона гривень . Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ДФС у Львівській області.

Сьогодні, 10 липня, громадянин України, мешканець Львівщини, як водій мікроавтобуса, разом з пасажирами прибув з Республіки Польща в пункт пропуску «Шегині-Медика». Для перетину кордону  обрав смугу руху «червоний коридор». Під час декларування він та пасажири, заявили  про відсутність будь-яких товарів, які підлягають обов’язковому декларуванню та оподаткуванню. Під час  візуального огляду мікроавтобуса у працівників митниці виникли підозри щодо наявності в них таких  товарів.  Автомобіль скерували для поглибленого огляду товарів та транспортних засобів. Там, серед особистих речей громадян, митники знайшли відеокарти відомих торгових марок без ознак використання та інше комп’ютерне обладнання, зокрема 45 відеокарт та 10 жорстких дисків.

У своєму поясненні водій визнав, що не заявив за встановлено формою точних  та достовірних відомостей про товари. Такі  дії  мають ознаки порушення  митних правил, передбаченого ст. 472 Митного кодексу України. За цим фактом стосовно нього складено протокол про порушення митних правил. Товари вилучено. Справу скерують до суду.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *