ОСТАННІ НОВИНИ

Як львівський коп врятував жінку з палаючої квартири

|

Під час пожежі на вулиці Пулюя львівські патрульні займались евакуацією мешканців. В  свою чергу інспектор взводу 1 роти 2 батальйону 1 Андрій Якубляк врятував жінку з палаючої квартири. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львова.

Вчора, 13 червня, близько 19.20 патрульні отримали виклик на вулицю Пулюя, про пожежу у багатоповерхівці. Пожежа була в квартирі на 8 поверсі. Патрульні негайно почали евакуацію мешканців. Доводилося допомагати дідусеві, який не може швидко пересуватися і ходить за допомогою ціпка. Допомогли покинути приміщення і лежачому чоловікові, який пересувають на візку для людей з обмеженими можливостями.

Патрульний Андрій Якубляк разом з колегами евакуйовували осіб з поверху, де сталося займання. Інспектор спробував на колінах наблизитися до палаючої квартири. Голосно звертався до мешканців, раптом з диму вибігла жінка з дитиною, яка була у розпачі. Вона не знала чи є ще хтось з мешканців. Патрульний вирішив не здаватися і таки на колінах почав наближатися до палаючої квартири. Він побачив силует людини одразу біля дверей. Жінка була у непритомному стані. Інспектор взяв її під руки і витягнув. Привів до тями. Жінка плакала і казала, що в квартирі є чоловік, до якого вона прийшла у гості. На жаль, 41-річний чоловік загинув.

Фото і відео: Патрульна поліція Львова

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *