ОСТАННІ НОВИНИ

Асфальтна установка труїть мешканців Жовкви їдким димом та смородом?

|

Мешканці Жовкви скаржаться на їдкий дим та сморід, спричинений роботою асфальтної установки на вулиці Вокзальній. Про це повідомив голова комісії з питань сільського господарства, екології та раціонального використання природних ресурсів, депутат Жовківської районної ради Ігор Муравський, передає Львівський портал.

«У місті Жовква на вул. Вокзальна, 1 працює асфальтна установка, від роботи якої в повітрі стоїть густий дим (Жовківська дорожньо-експлуатаційна дільниця, що є філією ДП «Львівський облавтодор», вул. Львівська, 100 А, м. Жовква)», – написав він.

За словами Ігоря Муравського, асфальтна установка розміщена дуже близько до житлових будинків та дитячого садка.

«Через це в квартирах і житлових будинках неможливо відкрити вікно, адже сморід та дим відразу проникають у приміщення. Крім того, через таку діяльність погіршилося самопочуття мешканців міста Жовква, адже кожен день, виходячи на вулицю, вони дихають забрудненим повітрям. Така діяльність порушує право на безпечне для життя і здоров’я довкілля, що гарантоване Конституцією України. Публікую скарги мешканців, депутатські звернення, запити і перші відповіді», – обурився голова екологічної комісії.

Фото: Facebook-сторінка Ігоря Муравського

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *