ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові п’яний водій врізався в огорожу і хотів підкупити патрульних

Наталя Дуляба

|

21-річний нетверезий львів’янин врізався на ВАЗі в огорожу, а потім спробував підкупити правоохоронців хабарем. Про це Львівському порталу повідомили у Патрульній поліції Львівщини.

Випадок стався в понеділок, 8 квітня, на вул. Пулюя. Під час патрулювання інспектори побачили у дворі житлового будинку автомобіль ВАЗ, який в’їхав у металеву огорожу.

Під час спілкування у 21-річного водія виявили ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловік погодився пройти перевірку за допомогою приладу Drager. Результат показав 2,15 проміле алкоголю у крові, що вдесятеро перевищує допустиму норму.

«Оформляючи адмінматеріали, водій, аби уникнути відповідальності, почав пропонувати патрульним неправомірну вигоду. На неодноразові попередження чоловік не реагував, після чого запхав за бронежилет інспектора кілька купюр по 200 гривень», – йдеться у повідомленні.

На місце викликали слідчо-оперативну групу. Окрім кримінальної відповідальності, яка загрожує п’яному молодику, він ще отримав два протоколи: за ч. 1 ст. 130 (керування транспортним засобом у стані сп’яніння) та за ст. 124 (порушення ПДР, що призвело до ДТП) КУпАП.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *