ОСТАННІ НОВИНИ

У Брюховичах – каналізаційний колапс

|

З минулого четверга, 13 квітня, у Брюховичах, що поблизу Львова, триває каналізаційний колапс. Про це повідомляють обурені мешканці селища міського типу у Facebook.

Фото ілюстративне

«Брюховичі потопають у лайні. З минулого четверга не працює насосна станція. «Львівводоканалу» просто начхати, що мешканці Брюховичів майже тиждень часу не можуть нормально митись… Та що там митись, коли унітаз не зіллєш майже тиждень! Більше того, все лайно (даруйте вже), що накопичилось в резервуарі (зливають його туди асенізатори), витікає просто в місцеву річку (це ж зрозуміло, бо резервуар не витримує)!!!! Нам, мешканцям, що, дорогу перекривати, аби це питання нарешті вирішили?», – обурюється місцева жителька Христина Каспшишак.

Натомість депутат Львівської облради Іван Собко, який також мешкає у Брюховичах, у відповідь почав захищати місцеву владу та депутатів різних рівнів:

«Сьогодні селищний голова, я та окремі депутати селищної ради працювали над цим питанням. Згоріли 2 насоси – голова дав їх на ремонт. Питання вирішується. Не всі депутати «зайняті»…», – парирував Іван Собко.

Проте така відповідь не заспокоїла обурених мешканців Брюхович.

«Цікавить кінцевий результат. Каналізація виливається по подвір’ях. В тих, у кого стара, погано спроектована мережа вдома, у них вода взагалі в туалеті підходить доверху», – наголосила Христина Каспшишак.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *