ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині п'яний син приставив ніж до горла матері і вимагав у неї гроші

|

На Львівщині син, приставивши ніж до горла матері, вимагав у неї гроші.Працівники групи реагування патрульної поліції Жовківського відділення поліції затримали зловмисника. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУНП у Львівській області.

У Жовківське відділення поліції 18 квітня на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення від мешканця одного з сіл району. Чоловік розповів, що у той день близько дев’ятої години ранку його 45-річний сусід, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, приставив своїй 63-річній матері ніж до горла та вимагає у неї гроші. Жінці вдалось вирватись з рук сина, а сусід, котрий був очевидцем події, повідомив поліцію.

«Першими на місце події прибули поліцейські групи реагування. Вони затримали зловмисника та вилучили у нього ніж. Зараз проводиться досудове розслідування, ми встановлюємо обставини події», – розповів начальник Жовківського відділення поліції старший лейтенант поліції Олександр Гостіщев.

Зловмисник затриманий в порядку ст.208 КПК України, невдовзі суд обере для нього міру запобіжного заходу.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.189 (вимагання) КК України. Санкція статті передбачає покарання – обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *