ОСТАННІ НОВИНИ

Активісти обіцяють незабаром викрити гуманітарну аферу на дев’ять мільйонів гривень

|

Львівські активісти викрили аферу однієї з благодійних організацій разом з посадовцями Львівської митниці. Йдеться про зникнення зі складів товарів під виглядом «гуманітарної допомоги», що перебували під митним контролем. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила активістка Галина Янко, передає кореспондент Львівського порталу.

«Поки нормальні люди готуються до свят, ми копаємо доказову базу по псевдоволонтерках. Думаю, після свят буде що сказати, бо те, що потрохи вилазить – це сотні зниклих тон не визнаної Мінсоцполітикою гуманітарки, з складів, що під митним контролем. Це аферисти з благодійних організацій, які спільно з митниками та правоохоронними органами, прикриваючись вигаданими званнями, нами та хлопцями, які втратили своє здоров’я на війні, наживалися на чужій біді.
Це буде розкриття афери «гуманітарки» та «допомоги» цього століття вже не на мільйони гривень, а на МІЛЬЙОНИ ДОЛЛАРІВ!», – написала вона.

За словами активістки, «тільки після вчорашнього засідання на митниці виявилося, що вже є другий епізод з тим же ж волонтерським благодійним фондом і зниклою гуманітаркою, з брендових речей».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *