ОСТАННІ НОВИНИ

Львів'ян запрошують долучитися до флешмобу з безпеки дорожнього руху

|

У четвер, 30 березня  у Львові відбудеться «БДР-challenge» – флешмоб з дорожнього руху. Мешканців міста запрошують долучитися до акції. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУНП у Львівській області.

Таку всеукраїнську акцію започаткували за ініціативи Національної поліції України. «БДР-challenge» стартував 20 березня у центрі Миколаєва. Після цього естафету передали Одесі, а звідти флешмоб вирушив до Вінниці. Такі акції проходитимуть в усіх областях країни та мають на меті привернути увагу людей до теми безпеки дорожнього руху.

30 березня «БДР-challenge» відбудеться у Львові. Початок акції – о 14.00. Місце проведення – площа Ринок.

Організатори акції – Головне управління Національної поліції у Львівській області та патрульна поліція міста Львова. Активні учасники флешмобу – брас-бенд «ДикоBrass», народний художній колектив України Школа-студія сучасного танцю «Акверіас», а також студенти 1-го курсу кафедри режисури та хореографії факультету культури і мистецтв ЛНУ імені Івана Франка. Захід відбудеться за сприяння Львівської міської ради та Консультативної місії ЄС.

Запрошуємо львів’ян та гостей нашого міста долучитися до флешмобу. Учасники отримають чимало незабутніх вражень та корисні подарунки, а також матимуть змогу сфотографуватися з чарівним «Інспектором Гривою» – неформальним символом Всеукраїнських флешмобів з безпеки дорожнього руху.

Фото: galinfo.com.ua

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *