ОСТАННІ НОВИНИ

AIESEC у Львові запрошує до участі у програмі «Host Family»

|

Міжнародна молодіжна організація AIESEC у Львові запрошує до участі у програмі «Host Family», прийнявши у себе вдома волонтера з будь-якої країни світу. Участь у програмі – це чудова можливість попрактикувати англійську мову, показати справжню українську гостинність та пізнати іншу культуру просто у себе вдома, зазначають організатори. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛМР.

Разом із програмою «Приймаюча сім’я» є змога прийняти у себе вдома волонтера із будь-якої країни світу, який братиме участь у соціальному проекті «Language School» у Львові з 24 квітня по 4 червня. Водночас, це чудова можливість попрактикувати англійську, показати справжню українську гостинність та дізнатись багато нового про традиції іншої країни.

«Перш за все, це незабутні емоції та нові знайомства, декілька тижнів проведених з людиною із цілком іншою культурою, з іншим світобаченням та бажанням відкривати нове, вихід із зони комфорту і, без сумніву, весело проведений разом час. Все, що потрібно для комфортного перебування волонтера – це спальне місце та можливість для гігієни», – зазначають організатори.

Волонтери AIESEC – це учасники міжнародних волонтерських стажувань «Global Volunteer», які приїжджають в Україну для роботи над різноманітними соціальними проектами.

Реєструватись та відправляти заявку слід за адресою: http://aiesec.ua/host-family.

Організатор проекту – Марія (097-206-63-29).

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *